iedp logo
iedp-index
94.183

IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER? JA! Plezier verbindt. Plezier geeft energie. Plezier doet delen. Plezier zet ons in beweging. Als een ieder van ons regelmatig een onsje plezier inbrengt, dan maken we het werk en het leven van onszelf en anderen zoveel mooier. 

DOE MEE aan meer plezier. Dat kan op 3 manieren:

STA OP VOOR PLEZIER
'Praat' of lees mee en laat zien waar je voor staat. Deel je ideeën over plezier of laat je inspireren. Sluit je aan bij Iedereen Elke Dag Plezier op LinkedIN of Facebook. Je bent er niet alleen, het is al 6 jaar de grootste LinkedIN-groep van Nederland :-)

MEER PLEZIER OP JE WERK
Ontwikkel met plezier; een kwestie van doen! Los organisatie-, ontwikkel-, communicatie- en samenwerkvraagstukken op door plezier centraal te stellen. Het draait allemaal om relaties, elkaar begrijpen, vertrouwen en zinvol bezig zijn met elkaar en de toekomst. Meer lees je op Kernwaarde Plezier.

DOE 's PLEZIER
Stel je het op prijs als we een keer langskomen om de boel op te schudden? Boek dan eens een desruptieve dialoog over plezier. We dagen organisaties uit en geven je een verhaal dat je achter de oren doet krabben. Ook staan we regelmatig op congressen en bijeenkomsten, faciliteren we incompany- en Bored Room sessies. Zet jezelf aan het denken! Ben jij de klokkenluider voor meer plezier en succes? Meer info tref je hier.

Meer weten? Lees, luister en kijk meer over plezier...HIER.

En JA, er komt binnenkort een geheel nieuwe website :-). Met meer plaatjes, een vrolijke indeling enzovoorts.

Hoe voelt dat?

Plezier meest gevolgd ... (beetje uit oude doos)

Wennen doet het eigenlijk nooit. Dat een simpele gedachte 5 jaar geleden heeft geleid tot iets dat vandaag wederom de krant haalt blijft me verbazen. Niet alleen door het grote aantal 'volgers'. Niet alleen doordat het op 't eerste oog een 'softe' boodschap is op 'n zakelijk platform als LinkedIn. Maar ook omdat zoveel mensen aanhaken met hun eigen overtuiging, met hun eigen betekenis, en met hun eigen wens.

 

Regelmatig kom ik ze (je?) ergens tegen, ongeacht waar ik ben, hoe laat of met welke reden. Ongeacht of we het wel of niet over 'plezier' hebben, laat staan dat ik erover begin.

 

Wat ik er zo mooi aan vind is denk ik wel dat zo'n grote groep de wereld een stukje kleiner maakt. Dat een eenvoudige gedachte of oproep mensen verbindt, tot gesprekken leidt en dat er een soort bewustzijn ontstaat. Hoe cool is dat? Het gebeurt terwijl je erbij staat, echt waar. Heb je de laatste tijd nog wel eens 'plezier' geGoogeld? Precies! Dat komt door jou, en al die andere mensen die aandacht hebben gegeven aan Iedereen Elke Dag Plezier! Ik ben dankbaar en blij. Mooie dag.

 


29 maart 2015

Je vraagt je vast wel eens af...

...waar gaat het allemaal naartoe? Ik stel me die vraag zeer regelmatig, waarbij het antwoord meestal uitblijft. En da's maar goed ook. Wat is er immers mooier dan te ontdekken wat het leven te bieden heeft als je niet teveel concrete verwachtingen hebt. Dit heeft echter ook een keerzijde, want wat heeft je omgeving eraan als ze niet goed weet wat er speelt?


Dus 'sorry'. Ik heb je als bezoeker van deze site verwaarloosd, door je qua nieuws oude of weinig informatie te verstrekken. Of beter, ik heb de laatste tijd niet zoveel gedaan aan de site. Te druk bezig met het praten over de betekenis en kracht van plezier.


Mag ik het goed maken met een kort
filmpje dat ik er laatst over mocht maken? Heel veel dan aan Annabel Heyen en Matthijs Nieuwenhuis van Soul Film Productions en Tjapko de Heus van Image2Media.


En nu snel verder met een plannetje voor een opgefriste, nieuwe website voor Iedereen Elke Dag Plezier. En voor jou! Want de olievlek die we nu al met z'n allen hebben veroorzaakt kan nog veel meer impact krijgen ;-). Mooie dag

 

2 oktober 2014

Ik Geef je Plezier-(doorgeef)kaartjes weer beschikbaar!

Wat is er nou leuker dan je medemens letterlijk plezier te geven? Leuk voor Kerst, Nieuwjaar en ook wel voor Iedereen. Elke Dag. Gewoon, omdat het kan.

 

Op veler verzoek zijn ze vanaf nu (vooralsnog tijdelijk) beschikbaar voor iedereen die plezier wil uitdelen: de IEDP Ik-geef-je-Plezier-kaartjes.

 

Lees verder>>>

23 augustus 2014

Iedereen Elke Dag Spreuken-boek

door: ons allemaal

Op veler verzoek: het is zover, ons eigen IEDP Spreukenboek is verkrijgbaar in de boekenwinkel en via bol.com! Leuk om te hebben, te delen en te geven. Aardig om te lezen, te beleven en om zelf in te schrijven. Doe jezelf of een ander er een plezier mee! (klik op afbeelding boek)

(ISBN 9789048490110)

21 december 2012

People, Planet, Profit: maar niet zonder Plezier.

Een ontwapenend interview met een echte CFO: ‘Chief Fun Officer’

Wie ben je?
Vincent Tiel Groenestege (1960), getrouwd, vader van drie kinderen.

Wat doe je?
Ik werk als Accountmanager Plezier bij de Dienst Landelijk Gebied (DLG). DLG is een uitvoeringsorganisatie van het voormalige ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). En sinds deze week: ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&0I).

 

Hoe kom je aan de functietitel ‘accountmanager plezier’ of CFO? Wie heeft dit bedacht, waarom?
Die titel ‘accountmanager Plezier' (Chief  Fun Officer in het Engels), heb ik najaar 2009 bedacht, samen met een collega tijdens een vergadering. De verhalen over de crisis vlogen ons om de oren. Aan de top van onze organisatie was net een driekoppige directie aangesteld met de titels:  CEO, CFO en COO. Behalve de term CEO, wist ik de andere twee Engelse afkortingen niet direct te plaatsen. Toen zei ik half grappend tegen mijn collega; “Wat heeft onze organisatie in deze tijden van crisis nu echt nodig?” 10 minuten later was ik CFO: Chief Fun Officer cq Accountmanager Plezier...
Lees meer >>>>

24 oktober 2010

 

Spreuk van de dag

Experience is something you don't get until just after you need it.


Geweldig leuk initiatief:

Gewoon: plezier! Zou het een serie kunnen worden?


42 minuten pure inspiratie van een van de zeer gewaardeerde adviseurs van Iedereen Elke Dag Plezier: Paul de Blot. Indrukwekkend!


Een heel duidelijke boodschap :-)

DO try this at home!

Status nieuwe aciviteit discussieplatform

walter teeffelen Gouden zondagen, 16 essays over Geluk. Auteur Daniel Gould, vertaling Walter van Teeffelen >>>

WerkPlanet Carrière inspiratie Ben jij Happy @ Work? Een paar tips voor een positieve instelling! >>>

Thijs Reep Gezocht: Kleine aardigheden >>>