iedp logo
iedp-index
94.183

Gun je organisatie een IEDP k(l)eurmerk, plezier bepaalt je toekomst!

Met een IEDP-certificering geven de mensen binnen een organisatie aan zich te willen inspannen voor een goede werksfeer. Zowel intern als extern. Collega's hebben zorg en aandacht voor elkaar, bieden elkaar steun en richten zich positief op kansen.

Een IEDP-keurmerk is eigenlijk niets meer of minder dan een intern gedragen intentieverklaring. Een helder en opvallend signaal, dat het prettig werken is bij, en met het betreffende bedrijf. Bij een IEDP-gecertificeerd bedrijf is plezier een belangrijke kernwaarde.

Als men iedere dag plezier heeft met elkaar – al is het maar een moment – dan heeft dit een bewezen positieve invloed op vitaliteit, werksfeer, productiviteit, het innovatieve vermogen en het succes van iedere, willekeurige organisatie. Deze energie brengt mens en samenleving in beweging. Voldoende plezier leidt tot geluk.

 

 

 


 IEDP in de praktijk: via plezier naar succes!

In reactie op vragen van mensen en organisaties geeft IEDP inmiddels lezingen, presentaties, workshops, trainingen en adviezen. Alles op basis van plezier, en rendement.

Plezier is de drijvende kracht achter elk succes, zakelijk en maatschappelijk. Plezier blijkt in overvloed voorhanden, het is ‘slechts’ een kwestie van inzicht, delen en activeren. Plezier staat aan de basis van goed samenwerken, samen innoveren, trots, tevredenheid en consistent succes.

Wil jij plezier inzetten als breed gewenst en gedragen succesmiddel binnen je organisatie? Neem dan contact op met IEDP en klik op 'Vraag aan'.

 

 


 

Testimonial

Barend Treep Vuurtoren Makelaars
IEDP is voor mij al geruime tijd een "way of life"', op een gegeven moment was het ook mogelijk om ons kantoor te certificeren. Dit...

Lees meer testimonials >>>