iedp logo
iedp-index
94.183

TIJD OM WAKKER TE WORDEN EN OP TE STAAN VOOR PLEZIER!!!

IEDP is ontstaan uit slechts 1 simpele vraag: wat gebeurt er als we ons meer bezighouden met elkaars plezier? Als we elkaar meer plezier doen, meer plezier delen en dus ook meer plezier beleven? Wat denk jij?

Samen bepalen onze toekomst. Daarin is welzijn steeds meer voorwaarde voor 'welvaart'. Wij hebben iets in ons dat verbluffend goed kan werken: positiviteit, energie, intuïtie, dromen, lust. En we hebben elkaar. Plezier is een kwestie van doen. Gewoon. Samen. Doen.

Dat het er een stuk fijner, leuker en beter van wordt staat voor ons vast.

 

IEDP IS…

IEDP is een bewustzijn dat zich richt op individu, maatschappij en organisaties. Vanuit jou en mij. Plezier is de basis van elke bestendige relatie. Denk maar na, waarom wil je verbonden blijven met je zelf gekozen vrienden, winkels, collega's, merken, sportclubs? Dat is meer dan toeval en gewoonte. Het draagt allemaal bij aan beleving, aan een goed gevoel. Aan plezier.
 
IEDP staat voor positiviteit en vertrouwen. Of beter: voor bewustzijn dat positiviteit en vertrouwen niet alleen van belang zijn, maar ook prettig, motiverend en ontspannend.
 
Iedereen Elke Dag Plezier is een kwestie van doen en delen. Dat is mijn droom. Dat is de droom van al die mensen die zich de afgelopen jaren hebben verbondenmet IEDP.
 

 

 

KIJKEN, LUISTEREN, LEZEN

Bekijk mijn bedoeling met IEDP>>>

Bekijk het ontstaan van IEDP (KRO Goudmijn)>>>   

Beluister IEDP op BNR>>>

IEDP in de media>>>


 

 

 

 

 

IEDP in het nieuws

KRO Goudmijn Plezier is een keuze! In dit filmpje van KRO Goudmijn het persoonlijke verhaal over het ontstaan van Iedereen Elke Dag Plezier. Meer nieuws >>>
4 maart 2011

Zie overig nieuws >>>

Comité van Aanbeveling

Prof. dr. Paul de Blot (Nyenrode)
Prof. dr. Herman Wijffels (Universiteit Utrecht)
Dr. Alexander Rinnooy Kan (UvA)
Wubbo Ockels (
†)
René Paas (Divosa)
Yolanda Eijgenstein (Geef Geluk Door, Masterpeace)
Nicolette Mak (Valid Foundation)

........